ASIMIN NESLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇIRÇIR MAH. HAKAN SK. NO 4 İÇ KAPI NO 9 EYÜPSULTAN / İSTANBUL
Vizyon
Değerlerimizi yarınlara taşıyan; çağdaş, yaşadığı dünyayı tanıyan ve ihtiyaçlarını bilen,özünde dindar(Hafız), donanımlı, mutlu bireyleri yetiştiren örnek bir kurumdur. .
Misyon
Bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve teknolojinin kullanımını özümsemiş,kişilik yapılarını dikkate alarak bireyin mutluluğunu ön planda tutan,toplumun değerlerine önem veren, dinini özünde benimsemiş hafızlığını bitirmiş tavizsiz yaşayan,okuyan düşünen planlayan ve hayata geçiren öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Siyer Yarışması İlçe 1. Lliği -2014- Atletizm yarışması İlçe 1. Liliği ve 3. lüğü. -2014- Beyaz Bayrak -2014- Hentbol Türkiye 4. lüğü -2016- 8. Arapça yarışmaları bölge 1. liği ve 2. liği -2017- Akademik başarılar Karate Türkiye ve İstanbul dereceleri Erasmus projeleri eTwinning Projeleri Gençlik Spor Bakanlığı Projeleri Spor dalları başarıları(Futsal,hentbol Türkiye dereceleri. Futbol İlçe birinciliği)
08.50 16:30
Kalorifer/Doğalgaz
İngilizce - Arapça
Ulaşım
Otobüs ,Taksi, Münibüs ,Metro (Mecidiyeköy Mahmutbey) Okul önünden geçen otobüsler için tıklayınız: https://www.kisa.link/OIEc
ilçemizin her yerinden ve okulumuza yakın ilçelerden...
Yerleşim Yeri
Okulumuz Eyüp Alibeyköy Yeşilpınar yolu üzerinde Çırçır mahallesi Muhtarlığı ve Alibeyköy İtfaiyesinin olduğu bölgede bulunmaktadır.
5,7 KM 12 dk (Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne)
Kontenjan Bilgileri
Her yıl ortalama 80 öğrenci yazılı (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, İngilizce, Genel Yetenek) ve sözlü sınav (Kuranı yüzüne okuma ezber düzeyi) ile alınmaktadır. Yaz okulu zorunludur. (Temmuz Ağustos)
Futbol,Hentbol,Futsal,Atletizm Tenis Okçuluk,Güreş Karate Bisiklet,Yüzme