Ekm

İstanbul  milletvekili Yahya ÇELİK'ten okulumuza ziyaret.

Yahya ÇELİK okulumuza ziyarette bulunarak hafızlık yapan öğrencilerimiz hakkında bilgi aldı.

Ekm

Eyüpsultan Kaymakamı Sayın İhsan Kara ve Eyüpsultan İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Zeliha Yıldız, Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulda incelemelerde buluntular.

Nis

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında Ramazan ayında depremzede  vatandaşlarımız için yapılan hatimlerimizin duası Süleymaniye Camii'nde  proje ortağımız Güzelyayla Kur'an kursu öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirildi.

İstiklâl Marşı'mızın Kâbul Edilişinin 102. Yıl Dönümü Kutlu Olsun. Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın... Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve özlemle anıyor, İstiklal Marşımızın 102. Yıl dönümünü kutluyoruz.

Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Edirnekapı şehitliğinde  düzenlenen Mehmet Akif ersoy'u anma ve  İstiklal Marşının Kabulunun 102. Yıl dönümüne  hatim programıyla katıldı.

Nis

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında öğrencilerimizle Eyüp Sultan Camisi'nde Depremzede vatandaşlarımız için hatim tertip edildi. Hatim duası programına vatandaşlar eşlik etti

Haz

İmam Hatip Liselerinde uygulanan program çeşitliliğinin, bilgilendirici afiş veya el broşürleriyle öğrenci ve velilere tanıtıldı.

Haz

İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen doktorlar tarafından  7. sınıf öğrencilerine yönelik Diyabet Eğitimi verildi.

Haz

LGS öğrencilerimizle sınav öncesi değerlendirme sohbeti yaptık.

Haz

29 Mayıs 2022 sınav sonucunu görmek için tıklayınız.

12 Haziran 2022 sınav sonucunu  görmek için tıklayınız.

1. ve 2.  Sınav sonucuna göre  başarı sıralaması için tıklayınız.

İNCELEME TALEBİ İÇİN KAYIT OLUŞTURUNUZ

1.Başarı sıralaması 29 Mayıs ve 12 Haziran günü yapılan 2 sınav sonucuna göre en  yüksekten puandan aşağıya doğru sıralanmıştır.

2.Sınavla ilgili hızlı iletişim için okul iletişim hattı olan 0532 354 59 76 numraya öğrencinizin adını soyadını yazarak başlamak kaydıyla  mesaj yazabilirsiniz.

3. İNCELEME TALEBİ İÇİN KAYIT OLUŞTURABİLİRSİNİZ.

Haz

Müdürlüğümüzce,  velilerimizden gelen talep doğrultusunda, 2022-2023 Eğitim öğretim yılında ,okulumuz öğrencilerinin  servisaraçları iletaşıttırılması işini  yapacakistekli/istekliler tespitedilecektir.

Şartname koşullarını yerine getiren istekliler, idaremizce istenilen belgeleri kapalı zarf içerisinde aşağıda belirtilen tarih ve saate kadar okul Müdürlüğümüze teslim edeceklerdir.

İşe  ait  şartname, sözleşme  tasarısıveişe ait diğer  belgelerücretsizolarakokul müdürlümüzden  karşılığı  alınabilir.

Okul İdaresi

Haz

Öğrencilerimize imam hatip liselerimizin tanıtımı yapıldı.