Haz

Ramazan ayı boyunca  mahallemiz  Yeşiltepe camiinde hafızlarımız Alperen Furkan Mert Muhammed Fatih Durak  Ahmet Erva Türkdönmez taarfından mukabele okundu.

Haz

Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri semineri gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda islam kültür medeniyeti sokağı oluşturuldu.

Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu izcileri,

Eyüp Sultan İzci Kulübüyle birlikte kamplar yapmaya devam ediyor. Pandeminin hafiflemesinin ardından izcilerimiz Türkiye İzcilik Federasyonu Beykoz İzcilik ve Kamp tesislerinde Bahar kamplarını yaparak ileri düzey kamplar yapma hakkını da kazandılar.

Nis

LGS öğrencilerimize yönelik, Holland Mesleki Tercih Envanteri uygulandı.

Nis

LGS Öğrencilerimize Yönelik Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yollarıyla İlgili Bilgilendirici Seminer Yapıldı.

Nis

8.sınıf LGS öğrencilerimize ara tatilde kamp programı uygulandı.

Nis

Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının koordinatörleriyle il bazlı zümre kurulu toplantısı yapıldı.

Nis

LGS Öğrencilerimizle iftar programında buluştuk.

Nis

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi ve Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi Programı için;

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl dönümü nedeniyle Edirnekapı şehitliğinde düzenlenen anma programına katıldık.

Ayrıca hafızlık yapan öğrencilerimizle Yeşiltepe Camiinde kurtuluş savaşı ,çanakkale zaferi, doğu ve güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitleri ile anma programı düzenlendi.

Nis

Okulumuzda Türkçe zümresi taarfından Türkçe sokağı oluşturuldu. Oluşturulan sokakta öğrencilerimizin  gelişimini sağlamak amacıyla  dijital çalışmalar sipariş edildi. Ayrıca öğrencilerimizle birlikte oluşturulan atölyede etkinlikler hazırlanıyor.

Nis

Öğrencilerimizin hazırladığı şiir dinletisi beğeni ile dinlendi. En çok beğenilen şiirler törende okundu.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan "KTS çalışmaları kapsamında  öğretmenlerimizle aralık   ayı programı gerçekleştirildi.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS deneme sınavı yapıldı.