Önder Okul Aile Birliği Zirvesine Okul Aile Birliği Başkanımız Asiye Kendir, Üyelerimiz; Habibe Ayas, Arzu Aydoğan, Güzin Ceylan katılım sağladı.

Eyüp Sultan imam Hatip Okulları Müdürler toplantısı Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeliha Yıldız başkanlık etti.

Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve ekibi okulumuzu ziyaret etti.

Eyüp Sultan Belediyesi iş birliğiyle Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu olarak Eyüp Sultanı kültürel ve tarihi açıdan dinledik.

Eyüp Sultan müftüsü ve ekibi okulumuzu ziyarette bulundu. Hafızlık öğrencileri ile görüştü.

Şbt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere seminer verildi.Okulumuz seminer salonunda dikap öğretmenlerimiz ve yazar Fehmi DEMİRBAĞ ile buluştu.

Şbt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan İmam Hatip Ortaokulları için 1.Dönem deneme sınavı yapıldı.

Şbt

LGS sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize hedef olması açısından okulları ziyaret ediyoruz. Bu hafta Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik.

Şbt

2. Dönem 'İngilizce Zümre Toplantısı' yapıldı. Projeler ve çalışmalar hakkında kararlar alındı.

Şbt

Erasmus projesi kapsamında Dünya'nın dört bir yanından öğrencilerie çevrimiçi görüşmeler yapıldı. İsveç, İngiltere, Polonya, Türkiye, İspanya, İtalya'dan okulların katılımıyla gerçekleşen toplantıda öğrenciler kendilerini tanıttılar.

Şbt

2.Dönem 1. Genel Öğretmen Kurul Toplantısı 30 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu, Çırçır Mahalle Muhtarlığı ve Kızılay'ın organızasyonuyla kan bağış kampanyası düzenlendi. Okul olarak bizde kan dostu olmaya gönüllü olduk.

Ock

Güzel Yayla Kur'an Kursu ile beraber yürüttüğümüz hafızlık sınıflarımızın sene sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Kızılay mentorü Gökhan Topçu kan bağışı hakkında öğrencilerimizin bilinçlenmesine yönelik seminer verdi.