İSTANBUL / EYÜPSULTAN - ASIMIN NESLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Reis-ül Kurra Mustafa Demirkan Hacaefendi ziyaret edilerek hafızlıkta yürütülen projeler hakkında bilgi verildi.

Ock

Alanında uzman hocalarımızla öğrencilerimizin masa tenisi, satranç, futbol, akıl oyunları, karete, model uçak yapımı, çamur atölyesi, minigolf gibi alanlarda bilgi ve beceri sağlanmasını amaçlıyoruz.

Ara

Okulumuzu bölge yarışmalarında temsil eden Ahmet Emin Büyükgüçlü ve Ömer Sait Duman'a hediyeleri verildi.

Ara

Arapça öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimizle beraber hazırlanan 18 Aralık Dünya Arapça gününü kutladık

Ara

Öğrencilerimize Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Faik Cem Koç tarafından bilinçli teknoloji kullanımı ve bağımlılıkla ilgili seminer yapıldı.

Ara

7.Bölge Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Eyüp Sultan Camii'nde icra edildi.

Ara

İstanbul Valiliği tarafından Mehmet Akif Ersoy'un 85. Ölüm yıldönümü için düzenlenen programa öğrencilerimizle birlikte  katıldık.

Ara

Müzik öğretmenimiz Semra Sarıaltın tarafından 7. sınıf öğrencilerine hazırlanan müzik dinletisi coşkuyla karşılandı.

Ara

Performans değerlendirme sınavı sonrası başarılı olan ilk 28 öğrencimizi Yedikule Hisarı'na gezi düzenleyerek ödüllendirdik.

Ara

Öğrencilerin kitap okuma projelerinin takibi yapıldı.

Ara

8 sınıf öğrencileri 2021 LGS okul ve ilçe birincilerimiz ile buluşturuldu.

Ara

Etkili soru çözme etkinliği yapıldı.

Ara

LGS öğrencilerine yönelik okul genelinde performans değerlendirme sınavı yapıldı.

Ara

Öğretmenlere öğrenci koçluğu değerlendirme dosyası teslim edildi.